Pop-up -näyttely: Virpin Maksimikortteja

Klikkaa kuvaa nähdäksesi kuvaan liittyvän tarinan!

 

VIRPIN MAKSIMIKORTTEJA 24.10. - 24.12.2018

Mikä maksimikortti on:

Maksimifilateelisissa kohteissa postimerkin, postikortin kuva-aiheen ja postileiman tulee sopia yhteen mahdollisimman hyvin.

Postimerkin on oltava käytössä oleva eli sitä on käytettävä sen kelpoisuusaikana. Merkki kiinnitetään postikortin kuvapuolelle. Kuvapostikortin kuvan on oltava yhtäpitävä ja sopusoinnussa postimerkin kuva-aiheen kanssa. 

Postileiman kuva-aiheella ja leimauspaikkakunnalla tulisi olla läheinen ja välitön yhteys postimerkin ja kuvapostikortin aiheeseen. Leimauksen päivämäärän pitää olla postimerkin kelpoisuusajalta ja mahdollisimman lähellä merkin julkaisuajankohtaa. Olli Turunen

 

Lisäselvitys maksimikortista:

Maksimifilateelisen kohteen rakentuminen toteutuu seuraavasti:

On olemassa kuvallinen postikortti, josta valitaan aihe, joka maksimoidaan maksimoitavan aiheen mukaisella postimerkillä ja maksimointi täydentyy maksimoiotavan aiheen sisältämällä postileimalla.

Postikortin tulee olla yleisesti saatavilla maksimoinnin toteuttamisen ajankohtana. Paras mahdollinen maksimikortti on postimerkin ilmestymispäivänä tehty maksimikortti edellytyksenä, että ensipäiväleima täyttää maksimoinnin vaatimukset.

(kuvat ja tekstit ovat kirjoittajiensa mielipiteitä)